Aliexpress Nedir?

Aliexpress Alibaba Group e-ticaret sitelerinden birisidir web site Çin’de kurulmuştur.
Çok popüler bu site ülkemiz Türkiye’de çok rağbet görmüştür. Güvenilir tüccarların olması ve ürünlerin tüm dünyada satışa çıkarılıyor olması alışveriş dünyasında bu siteyi cazip kılıyor.
Eğer daha önce aliexpress.com sitesine girip hiç ziyaret etmediyseniz www.tr.aliexpress.com linkine tıklayıp web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Satışı yapılan ürünlerin ucuz olması ve ülkemize ücretsiz kargolanması bakımından  tercih edilen alışveriş sitelerinden bir tanesi.
AliBaba’yı duymayan yoktur Aliexpress AliBabanın parakende versiyonu diyebiliriz.
Alibaba’da toplu sipariş verebilirken aliexpress’te tane ile satın alma imkanınız vardır.
Aliexpress dünyada saygın alışveriş sitelerinden olmayı başarmış ve 3.5 milyon şirket site içerisinde 200’e aşkın ülkede satış yapmaktadır.
Sitede en en önemli faktörlerden birisi ufacık bir şey bile aldığınızda bile müşteri memnuniyeti ön planda tutularak hangi ülke olursa olsun kapınıza kadar geliyor ve fiyatlar çok cazip.
Müşteri koruması ön planda olan sitenin diğer alışveriş sitelerine kıyasla çokça farkları bulunmakta. Ürün takibi ve hızlı gönderi hizmeti vardır.
Aliexpress üzerinden ben Türkiye’de bulamadım dediğiniz ürünleri bile bulabilirsiniz.
Türkçe arayüzü tam olmasa da ülkemizden site üzerinden inanılmaz alışverişler yapılıyor.
Aliexpress pazarı hakkında bilgilendirme içeren sitemiz yorumlar, aliexpress hakkında bilinmesi gerekenler, aliexpress hakkında şikayetler, aliexpress hakkında bilinmeyenler, aliexpress kargo hakkında, aliexpress ürünleri hakkında yorumlar ve gümrük girişi hakkındadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar